آموزش سوسیس و کالباس حرفه ای
آموزش سوسیس و کالباس خانگی و صنعتی
آموزش مرحله به مرحله تمام نکات با فیلم و رفع اشکال
اگر تصمیم به آموزش جامع (سوسیس و کالباس حرفه ای) گرفتید،
جای درستی اومدید ما در این آموزش که کاملاً فارسی،
به همراه رفع اشکال مربی حرفه ای است
صفر تا صد (سوسیس و کالباس حرفه ای) را آموزش داده ایم
بدون نیاز به آموزشگاه حضوری، در خانه (سوسیس و کالباس) درست کنید
این یک شغل خانگی مخصوص (ورود به بازار کار) است،
به محض دریافت آموزش، میتوانید همانروز در خانه
سوسیس و کالباس درست کنید و سفارش بگیرید
(مناسب برای کسب و کار خانگی و سفارشات)
دقیقاً چه آموزش هایی می بینم؟
آموزش سوسیس و کالباس خانگی
آموزش سوسیس آلمانی
آموزش سوسیس بلغاری
آموزش کوکتل پنیری
آموزش کوکتل گوشت
آموزش کوکتل آلمانی
آموزش سوسیس مرغ و گوشت
آموزش کالباس مرغ
آموزش ژامبون مرغ و قارچ
آموزش کالباس خشک
آموزش کالباس پپرونی
آموزش ژامبون گوساله و قارچ
آموزش سوسیس و کالباس صنعتی(کیفیت بازاری)
با امکانات خانگی و مواد سالم و طعم بی نظیر
فرآوری تکه های گوشت و مرغ نمایشی
چربی نمایشی جایگذین پنیر
آموزش ژامبون گوشت
آموزش ژامبون مرغ
آموزش کالباس مرغ و قارچ
آموزش استیک
آموزش بیکن
آموزش سوجوک
آموزش کراکف
آموزش هات داگ
آموزش کوکتل پنیری
آموزش لبرکزه اتریشی
آموزش چوریزو
آموزش با رسپی و توضیحات شامل :
🌸سوسیس فرانکفورتر
🌸سالامی
🌸پپرونی
🌸لیونر
آموزش پخت به روش های مختلف و پخت تنوری
همراه بافایل pdf قابل چاپ
آموزش مجازی سوسیس ملل
گلچینی از بهترین رسپی های سوسیس ملل مختلف
آموزش سوسیس مقدونیه
آموزش سوسیس سوجوک ترکیه
آموزش پستوی مدیترانه
آموزش چوریس آمریکایی
آموزش سوسیس بوتیفار اسپانیایی
آموزش سوسیس یونانی
آموزش سوسیس کاری هندی
آموزش سوسیس گوگونزولا ایتالیایی
آموزش سوسیس پروونس فرانسه
کلیه آموزش های بالا با فیلم فارسی و رفع اشکال مربی است
هنرجویان محترم توجه کنید
برای آماده سازی سوسیس و کالباس خانگی و صنعتی
از کاتر میکس و غذاساز استفاده میکنیم
اما در آموزش (سوسیس های ملل) چون بافت متفاوتی دارند،
از کاتر میکس و غذاساز استفاده نمیشود
ولی استفاده از همزن با پره تخت یا پره خمیرگیر ضروری است.
در صورتی که می خواهید از روده استریلیزه برای کاور استفاده کنید،
باید سوسیس پرکن یا سری سوسیس پرکن چرخ گوشت داشته باشید.
در صورتی که برای کاور از وکیوم مخصوص سوسیس استفاده کنید،
می تونید به صورت دستی و با قیف وکیوم رو پر کنید یا مواد رو به شکل برگر آماده کنید.
برای این سوسیس و کالباس ها از هیچ مواد صنعتی و مضری استفاده نمیشود
و بدون هیچگونه افزودنی فقط با استفاده از گوشت، سبزیجات و ادویه جات
کاملا سالم و بدون روغن آماده میشوند با بافت عالی و طعم لذیذ…
آموزش در واتساپ یا تلگرام با فیلم و توضیح و رفع اشکال مربی
(یعنی فیلم های آموزش در واتساپ یا تلگرام براتون ارسال میشه)
برای دریافت نمونه آموزش به شماره یا آیدی تلگرام زیر پیام دهید:
۰۹۰۱۴۸۲۹۵۰۴
emrozsalam@
یا در کانال تلگرام ما عضو شوید:
ورود به کانال تلگرام
آموزش در یک کانال خصوصی واتساپ یا تلگرام می باشد
(با یک بسته اینترنت ۱۵ هزار تومانی می توانید کل آموزش را دانلود کنید)
من اصلاً هیچی بلد نیستم، میتونم یاد بگیرم؟
آموزش از صفر تا صد، برای افراد مبتدی تهیه شده است
رفع اشکال مربی و گروه پرسش و پاسخ هم هست
فرض ما این است که شما برای اولین سوسیس و کالباس آماده می کنید!
کلاس آموزش سوسیس و کالباس چقدر طول میکشد؟
حدوداً دو هفته وقت بگذارید
هر زمان فرصت داشتید فیلم ها را نگاه کنید
و رفع اشکال و پشتیبانی مربی هم دائمی است
هزینه این آموزش، هزینه ای است که شما بابت
آزمون و خطا در تهیه سوسیس و کالباس نمی پردازید!
به جای دور ریز گوشت و مواد غذایی
(سوسیس و کالباس را با دستوری که بارها امتحان شده آماده کنید)
این هزینه خیلی کمتر از هزینه یکبار آماده سازی سوسیس و کالباس
بدون مربی و در نهایت دور ریز گوشت است…
آموزش سوسیس و کالباس حرفه ای
به همراه رفع اشکال مربی تنها ۲۶۰ تومان است!
۲۶۰ تومان به اندازه قیمت یک عدد روسری!
شما با گرفتن یک سفارش، مجدد این هزینه را به دست می آورید
با این تفاوت که
هر زمان بخواهید میتوانید از آن کسب درآمد کنید
آیا به صرفه است که ۲۶۰ تومان برای این آموزش هزینه کنم؟
اجازه دهید بگوییم سرمایه گذاری میکنید نه هزینه…
به علت دو علت سرمایه گذاری میکنید:
اول اینکه کمتر از سوسیس و کالباس بازاری استفاده می کنید
(هیچکس از ترکیب و تمیزی سوسیس و کالباس بازاری مطمئن نیست)
دوم اینکه میتوانید در خانه با سفارش سوسیس و کالباس کسب درآمد کنید
یکبار هزینه کنید و یک عمر استفاده کنید
مجدد تاکید میکنیم
برای این سوسیس و کالباس ها از هیچ مواد صنعتی و مضری استفاده نمیشود
و بدون هیچگونه افزودنی فقط با استفاده از گوشت، سبزیجات و ادویه جات
کاملا سالم و بدون روغن آماده میشوند با بافت عالی و طعم لذیذ…
میتونم هر وقت خواستم این آموزش رو تهیه کنم؟
بله، ولی پیشنهاد میکنیم با توجه به اینکه پایین ترین قیمت،
برای این آموزش در نظر گرفته شده، همین امروز ثبت نام کنید
چون به زودی قیمت آن افزایش پیدا میکند
چرا باید برای آموزش سوسیس و کالباس هزینه کنم؟
شما به یک مربی حرفه ای سوسیس و کالباس دسترسی دارید
که می توانید هر سوال و اشکالی داشتید سریعاً برطرف کنید،
این باعث می شود شما در زمان و انرژی تان صرفه جویی کنید و
بابت آزمون و خطا و هدر رفت مواد غذایی هزینه نکنید
(سوسیس و کالباس را با دستوری که بارها امتحان شده آماده کنید)
در واقع این هزینه خرید تجربه مربی و دهها هنرجوی دیگر است
که بارها و بارها تست شده است تا شما به مشکل نخورید
و دورریز و دوباره کاری حین کار نداشته باشید
نکات و فوت و فن هایی که فقط از زبان یک مربی ماهر می شنوید
امروز شما میتوانید با یک هزینه اندک، آموزش را
با یک دستور امتحان شده و تجربه ده ها هنرجو دریافت کنید
هزینه این آموزش، هزینه ای است که شما بابت
آزمون و خطا در تهیه سوسیس و کالباس نمی پردازید!
این هزینه خیلی کمتر از هزینه یکبار آماده سازی سوسیس و کالباس
بدون مربی و در نهایت دور ریز گوشت است…
یکبار هزینه کنید، از پایه یاد بگیرید و یک عمر استفاده کنید
برای دریافت آموزش سوسیس و کالباس حرفه ای
روی دکمه سبز پایین کلیک کنید
با کلیک روی لینک بالا چه اتفاقی می افتد؟
شما وارد صفحه خرید محصول می شوید
بعد از پرداخت هزینه، شماره پیگیری پرداخت خود را
به شماره تلگرام یا واتساپ زیر ارسال نمایید:
۰۹۰۱۴۸۲۹۵۰۴
تا وارد کانال آموزشی در واتساپ یا تلگرام شوید
برای سوال و مشاهده نمونه آموزش به شماره تلگرام زیر پیام دهید:
۰۹۰۱۴۸۲۹۵۰۴
در صورت اشکال در پرداخت اینترنتی یا تسریع در دریافت آموزش
میتوانید به شماره کارت زیر کارت به کارت نمایید:
۶۳۹۵۹۹۱۱۵۰۵۱۴۰۴۰ به نام بهنام داغیانی و بانک قوامین
شماره پیگیری پرداخت را به شماره تلگرام ۰۹۰۱۴۸۲۹۵۰۴ ارسال نمایید
تا بلافاصله آموزش را دریافت نمایید
با تشکر
تیم آموزشی امروز سلام