شمع سازی یکی از هنرهای درآمدزای خانگی محسوب میشود
مزیت این هنر اینکه میتونید هر روز تعداد زیادی شمع درست کنید و عمده کار کنید
وقتی پارافین رو ذوب میکنید میتونید اونو در قالب های زیادی بریزید
و در یک روز تعداد زیادی شمع درست کنید
برای دریافت آموزش شمع سازی روی لینک زیر کلیک کنید
آموزش شمع سازی از مبتدی تا پیشرفته
و البته مزیت دیگه شمع اینکه بعد از مصرف تموم میشه!
یعنی مصرف کننده دائم باید در حال خرید شمع باشه.
مثل وسیله نیست که یک بار خرید تا چند سال نیازی بهش نداشته باشه.
همه شمع ها قیمت یکسانی ندارند و شمع های تزیینی قیمت شان بالاتر است.
اما موضوع اول اینکه شمع رو کجا میتونید بفروشید؟
مغازه های تولد و کادو،مدارس و مهد کودک ها،سالن های عقد و عروسی،
مراسم عزاداری و دکوراسیون های داخلی، مراکز ماساژ و یوگا و…
پس خیالتون بابت بازار کار راحت باشه چون میتونید عمده به مراکز بالا بفروشید.
و اما به چه لوازمی نیاز داره؟
اجاق گاز، قالب، قابلمه، ملاقه، تیغ یا چاقوی تیز، قیف، قلاب یا میله بلند، دماسنج
پارافین، رنگ، عطر و اسانس، فتیله، اسپری سیلیکون
قیمت تعدادی از شمع ها را در زیر مشاهده میکنید
شمع سازی به ۴ مرحله نیاز دارد
مرحله اول: آب کردن پارافین به روش بن ماری
ﺩﺭ این مرحله ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﻭﺵ ﺑﻦ ﻣﺎﺭﻯ ﻳﺎ ﻏﻴﺮ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﺭﻭﻯﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﻳﻢ ﺫﻭﺏ ﻣﻰ ﮐﻨﻴﻢ
ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﮐﻪ ﺩﻣﺎﻯ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﺍﺯ ۸۵ ﺩﺭﺟﻪ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺭﻭﺩ ﺯﻳﺮﺍ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﺸﺘﻌﻞ ﺷﺪﻥ ﺁﻥ ﻣﻰ ﺷﻮﺩ
ﻣﻰ ﺗﻮﺍﻧﻴﺪ ﺍﺯ ﺩﻣﺎﺳﻨﺞ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻴﺪ ﻭ ﻳﺎ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺭﻭﻯ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﻳﻢ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﮐﻨﻴﺪ
ﻭ ﺑﻼﻓﺎﺻﻠﻪ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺫﻭﺏ ﺷﺪﻥ ﻇﺮﻑ ﺣﺎﻭﻯ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﻯ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﺩﺍﺭﻳد
ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺣﻴﻦ ﺫﻭﺏ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺍﺳﻴﺪ ﺍﺳﺘﺌﺎﺭﻳﻦ ﻭ ﺭﻧﮓ ﻣﻮﺭﺩﺭﻧﻈﺮ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﻰ ﮐﻨﻴﻢ
ﺑﺮﺍﻯ ﺣﻞ ﺷﺪﻥ ﺑﻬﺘﺮ رنگ، ﺍﻭﻝ ﺍﺳﻴﺪ ﻭ ﺭﻧﮓ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺣﻞ ﮐﻨﻴﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﻴﺪ
ﻣﻴﺰﺍﻥ ﺍﺳﻴﺪ ﺑﻪ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﻳﮏ ﺑﻪ ﺩﻩ ﻣﻰ ﺑﺎﺷﺪ، ﻳﻌﻨﻰ ﺑﺮﺍﻯ ﻳﮏ ﮐﻴﻠﻮ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺻﺪ ﮔﺮﻡ ﺍﺳﻴﺪ ﮐﺎﻓﻴﺴﺖ
یعنی ﺑﺮﺍﻯ ﻫﺮ ﺻﺪ ﮔﺮﻡ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺣﺪﻭﺩﺍ ﻳﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻳﺨﻮﺭﻯ ﺍﺳﻴﺪ ﻻﺯﻡ ﺍﺳﺖ
ﻣﺼﺮﻑ ﺑﻴﺶ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﺳﻴﺪ ﺑﺎﻋﺚ ﺻﺎﺑﻮﻧﻰ ﺷﺪﻥ ﺷﻤﻊ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ
ﺿﻤﻨﺎ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻝ ﻭ ﺷﻤﻌﻬﺎﻯ ﻇﺮﻓﻰ ﻧﻴﺎﺯﻯ ﺑﻪ ﻣﺼﺮﻑ ﺍﺳﻴﺪ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ
مرحله دوم: فیتیله گذاری و چرب کردن قالب
ﻗﺎﻟﺐ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺍﺳﭙﺮﻯ ﺳﻴﻠﻴﮑﻮﻥ ﭼﺮﺏ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻓﻴﺘﻴﻠﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﺍﻧﺘﻬﺎﻯ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﺩ ﮐﺮﺩﻩ
ﻭ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﺗﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﻤﻴﺮ ﺑﺎﺯﻯ ﻭ ﻳﺎ ﭼﺴﺐ ﺣﺮﺍﺭﺗﻰ ﻓﻴﮑﺲ ﻣﻰ ﮐﻨﻴﻢ
ﺗﺎ هنگام ﺭﻳﺨﺘﻦ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ، ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﻧﺮﻳﺰﺩ
ﻓﻴﺘﻴﻠﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺳﺮ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﻪ ﮐﻤﮏ ﻳﮏ ﻣﻴﻠﻪ ﻓﻠﺰﻯ ﻳﺎ ﭼﻮﺑﻰ ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻭﺳﻂ ﻗﺎﻟﺐ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻳﺪ
ﻭ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺭﺍ ﮐﻪ ﮐﻤﻰﺍﺯ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﻰ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ
ﺣﺒﺎﺑﻬﺎﻯ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺿﺮﺑﺎﺗﻰ ﻣﻼﻳﻢ ﺑﻪ ﺑﺪﻧﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺍﺯ ﺑﻴﻦ ﺑﺒﺮید
ﺩﺭ ﻫﻤﻴﻦ ﺯﻣﺎﻥ ﺟﻬﺖ ﻣﻌﻄﺮ ﮐﺮﺩﻥ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﻣﻰ ﺗﻮﺍﻧﻴﺪ ﭼﻨﺪ ﻗﻄﺮﻩ ﺍﺳﺎﻧﺲ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﻴﺪ
مرحله سوم: زمان بدهید پارافین خشک شود
ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﻴﺪ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺩﺭ ﻣﺤﻴﻂ ﺁﺯﺍﺩ ﺧﺸﮏ ﻭ ﺳﻔﺖ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﻪ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﻭﻗﺖ ﻧﻴﺎﺯ ﺩﺍﺭﺩ
ﻣﻰ ﺗﻮﺍﻧﻴﺪ ﭘﺲ ﺍﺯ ﮐﻤﻰ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻥ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ , ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﺩﻩ ﺍﻟﻰ یک ﺮﺑﻊ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻴﺪ
ﺩﻗﺖ ﮐﻨﻴﺪ ﺯﻣﺎﻥ ﺯﻳﺎﺩ ﺩﺭ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﻧﮕﻪ ﻧﺪﺍﺭﻳﺪ ﺯﻳﺮﺍ ﺑﺎﻋﺚ ﺗﺮﮎ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺷﻤﻊ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ
ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﮐﻪ ﺳﺮ ﻗﺎﻟﺐ ﺗﻪ ﺷﻤﻊ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ
ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﻓﺮﻭﺭﻓﺘﮕﻰ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﺗﻪ ﺷﻤﻊ ﮐﻪ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﻣﻰ ﺷﻮﺩ
ﺭﺍ ﺑﺎ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﻤﻰ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺫﻭﺏ ﺷﺪﻩ ﻣﺠﺪﺩﺍ ﭘﺮ ﮐﻨﻴﺪ
مرحله چهارم: درآوردن شمع از قالب
ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻥ ﮐﺎﻣﻞ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ، ﻗﺎﻟﺐ ﺭﺍ ﺑﺮﻋﮑﺲ ﮐنید ﻭ
ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﺿﺮﺑﻪ ﻣﻼﻳﻢ ﺑﻪ ﻗﺎﻟﺐ پارافین ﺧﺎﺭﺝ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ
ﻓﻴﺘﻴﻠﻪ ﺭﺍ ﻧﻴﺰ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻳﮏ ﺍﻟﻰیک سانت ﻭ ﻧﻴﻢ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﮐﻨﻴﺪ
حالا شمع ساده ما آماده شده
برای دریافت آموزش شمع سازی روی لینک زیر کلیک کنید
آموزش شمع سازی از مبتدی تا پیشرفته
نکات مهم و اساسی درمورد شمع سازی
۱-ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﻣﺤﻞ مناسبی برای ﺳﺎﺧﺖ ﺷﻤﻊ است،به شرطی ﮐﻪ ﻧﮑﺎﺕ ﺍﻳﻤﻨﻰ ﺭﺍ ﺭﻋﺎﻳﺖ کنید!
ﺗﻌﺪﺍﺩﻯ ﻭﺭﻗﻪ ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﺭﺍ ﺭﻭﻯ ﮐﻒ ﺯﻣﻴﻦ ﻭ ﺳﻄﺢ ﮐﺎﺭﺗﺎﻥ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﻴﺪ
ﺗﺎ ﺍﮔﺮ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺭﻳﺨﺘﻪ ﺷﻮﺩ، ﺑﺘﻮﺍﻧﻴﺪ به ﺮﺍﺣﺘﻰ آن راﺑﺮﺩﺍﺭﻳﺪ
ﮐﻒ قالب تان ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻯ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﺠﺪﺩ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﮐﺎﻏﺬﻯ ﭘﺎﮎ ﮐﻨﻴﺪ
ﺑﺪﻳﻦ ﺗﺮﺗﻴﺐ ﮐﻪ ﮐﻤﻰ ﺭﻭﻯ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﻭ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻨﻬﺎﻯ ﺑﺎﻗﻰ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺭﺍ ﭘﺎﮎ ﮐﻨﻴﺪ
۲- ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﻧﻘﻄﻪ ﺫﻭﺏ ﭘﺎﻳﻴﻨﻰ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺯﻳﺎﺩ ﺩﺍﻍ ﺷﻮﺩ ﻣﻰ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺷﻌﻠﻪ ﻭﺭ ﺷﻮﺩ
ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﺑﺎ ﺍﺣﺘﻴﺎﻁ ﻋﻤﻞ ﮐﻨﻴﺪ ﻭ ﻫﺮﮔﺰ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺭﻭﻯ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﮕﺬﺍﺭﻳﺪ
ﺍﻳﻤﻦ ﺗﺮﻳﻦ ﺭﻭﺵ ﺑﺮﺍﻯ ﺫﻭﺏ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺭﻭﺵ ﺑﻦ ﻣﺎﺭﻯ ﻳﻌﻨﻰ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻏﻴﺮ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﺍﺳﺖ
ﻣﻰﺗﻮﺍﻧﻴﺪ ﺩﻣﺎﻯ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﺳﻨﺞ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﮐﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺍﺯ ۸۵ ﺩﺭﺟﻪ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﻧﺮﻭﺩ
ﺍﮔﺮ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺁﺗﺶ ﮔﺮﻓﺖ، ﺭﻭﻯ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ به ﻮﺳﻴﻠﻪ ﻳﮏ ﺣﻮﻟﻪ ﻣﺮﻃﻮﺏ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﻴﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺧﻔﻪ ﮐﻨﻴﺪ
ﻫﺮﮔﺰ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺑﺎ آب ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻧﮑﻨﻴﺪ ﺯﻳﺮﺍ ﺑﺎﻋﺚ میشود، ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺷﻌﻠﻪ ﻭﺭ و ﺑﻪ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﭘﺨﺶ ﺷﻮﺩ
۳-ﺍﮔﺮ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻴﺪ ﺍﺯ ﻳﮏ ﻗﺎﻟﺐ ﺟﺪﻳﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻴﺪ
ﻣﻰ ﺗﻮﺍﻧﻴﺪ ﻭﺯﻥ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻴﺎﺯ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺵ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﮐﻨﻴﺪ:
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻗﺎﻟﺐ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭘﺮ ﮐﻨﻴﺪ ﺳﭙﺲ ﺁﺏ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻳﮏ ﻇﺮﻑ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﮔﻴﺮﻯ ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ
ﻣﻄﺎﺑﻖ ﻭﺯﻥ آب، ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﻧﻴﺎﺯ ﺧﻮﺍﻫﻴﺪ ﺩﺍﺷﺖ؛ ﻣﺜﻼً ﺑﺮﺍﻯ ﺻﺪ ﻣﻴﻠﻰ ﻟﻴﺘﺮ ﺁﺏ، ﺻﺪ ﮔﺮﻡ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﻧﻴﺎﺯ ﺩﺍﺭﻳﺪ
۴- ﺑﺮﺍﻯ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﺭﻧﮓ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ:
ﻳﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎی خوری ﺍﺯ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺭﺍ ﺭﻭﻯ ﻳﮏ ﺗﮑﻪ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﻰ ﻳﺎ ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ
ﭼﻨﺪ ﻟﺤﻈﻪ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺑﮕﻴﺮﺩ ﻭ ﺭﻧﮓ ﺍﺻﻠﻰ ﺭﺍ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ
ﺍﮔﺮ ﮐﻤﺮﻧﮓ ﺑﻮﺩ ﮐﻤﻰ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺭﻧﮓ ﺑﻪ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ مذاب تان ﺩﺭ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﻴﺪ
۵- ﺩﺭ شمع هاب ﻗﺎﻟﺒﻰ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺗﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺳﺮ ﺷﻤﻊ ﺷﻤﺎﺳﺖ، بنابراین
ﺗﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺳﻮﺭﺍﺧﻰ ﺑﺮﺍﻯ ﺭﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﻓﻴﺘﻴﻠﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ
ﺍﮔﺮ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﺑﻪ ﮐﻤﮏ ﻣﻴﺦ ﻓﻠﺰﻯ ﻭ ﭼﮑﺶ ﻣﻨﻔﺬ ﻋﺒﻮﺭ ﻓﻴﺘﻴﻠﻪ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﮐﻨﻴﺪ
۶- ﭘﺲ ﺍﺯ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻥ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺗﻪ ﺷﻤﻊ ﮐﻤﻰ ﮔﻮﺩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ
ﮐﻪ باید ﺍﻳﻦ ﮔﻮﺩﻯ را ﻣﺠﺪﺩﺍ ﺑﺎ ﮐﻤﻰ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﻣﺬﺍﺏ ﭘﺮ ﮐﻨﻴﺪ
ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﻯ ﺻﺎﻑ ﮐﺮﺩﻥ ﺗﻪ ﺷﻤﻊ ﻣﻰ ﺗﻮﺍﻧﻴﺪ ﮐﻒ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺍﻯ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻭﺭﻕ ﻓﻮﻳﻞ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﻴﺪ
ﻭ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﻰ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺩﻫﻴﺪﻭ ﺳﭙﺲ ﮐﻒ ﺷﻤﻊ ﺭﺍ ﭼﻨﺪ ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺭﻭﻯ ﻓﻮﻳﻞ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻴﺪ
ﺗﺎ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﮐﻤﻰ ﺫﻭﺏ ﺷﻮﺩ ﻭ ﮐﻒ ﺷﻤﻊ ﺻﺎﻑ ﺷﻮﺩ و ﺍﺯ ﺳﻴﻨﻰ ﻓﻠﺰﻯ ﻫﻢ ﻣﻰ ﺗﻮﺍﻧﻴﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻴﺪ
۷-ﺑﺮﺍﻯ ﻣﻌﻄﺮ ﮐﺮﺩﻥ ﺷﻤﻊ ﺍﺯ روغن ﻭ اسانس های ﻣﻌﻄﺮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻴﺪ،
ﺣﺪﻭﺩ ﭘﻨﺞ ﻗﻄﺮﻩ ﺑﺮﺍﻯ ﺻﺪ ﮔﺮﻡ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ کافی است،
ﺩﻗﻴﻘﺎً ﺯﻣﺎﻧﻰ ﮐﻪ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﻯ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﻣﻰ ﺩﺍﺭﻳﺪ، ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﻴﺪ
۸- ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻓﻴﺘﻴﻠﻪ شمع های ﺧﺎﻧﮕﻰ ﺭﺍ ﺣﺪﻭﺩ یکسانت ﻗﻴﭽﻰ ﮐﻨﻴﺪ،
ﺗﺎ ﺍﺯ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﺷﻌﻠﻪ ﺑﻠﻨﺪ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﻯ ﺷﻮﺩﻭ ﺷﻤﻊ ﺩﻭﺩ ﻧﮑﻨﺪ
ﺍﮔﺮ ﺷﻌﻠﻪ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﺷﺪ ﻭ ﻓﻴﺘﻴﻠﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﺣﻮﺿﭽﻪ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺫﻭﺏ ﺷﺪﻩ ﻏﻮﻃﻪ ﻭﺭ ﺷﺪ،
ﮐﻤﻰ ﭘﺎﺭﺍﻓﻴﻦ ﺫﻭﺏ ﺷﺪﻩ ﺩﺍﺧﻞ ﺣﻮﺿﭽﻪ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺍﺣﺘﻴﺎﻁ ﺑﻪ ﮐﻤﮏ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﮐﺎﻏﺬﻯ ﺧﺎﻟﻰ ﮐﻨﻴﺪ
بسیار جامع و کامل و کاربردی. مرسی
با سلام و احترام
ممنون و سپاس از نظر شما