آموزش ژله تزریقی از مبتدی تا پیشرفته
آموزش کامل ژله های تزریقی با ابزار ساده
یکی از سوالات رایج در تهیه ژله نحوه درآوردن ژله از قالب است
اینجا همه فوت و فن های درآوردن یک ژله خوشمزه را به شما میگوییم…
با ما همراه باشید…
نحوه درآوردن ژله از قالب بدون دردسر و خرابکاری:
قبل از دست به کار شدن قالب رو با برس یا دستمال کاغذی کمی چرب کنید
(چند قطره روغن مایع بریزید) و به مدت یکی دو ساعت در فریزر بذارید
معمولاً روی دستور اکثر ژله ها (دو لیوان آب) نوشته شده ولی اگر میخواید
ژله تون قالبی و تمیز دربیارید باید کمی کمتر آب بریزید (یک و نیم لیوان خوبه)
ژله رو که در قالب ریختید باید حداقل ۸ ساعت توی یخچال بمونه بعد اونو از قالب دربیارید.
برای اینکه سالم و راحت ژله رو از قالب دربیارید:
ابتدا با کارد ژله رو به آرامی از کناره ها جدا کنید سپس
به مدت ده ثانیه بذارید تو آب گرم و فوری دربیارید.
آب نیاید داغ داغ باشه وگرنه ژله زود آب میشه فقط گرم باشه کافیه،
بعد ژله رو برگردونید تو قالب مورد نظر و به آرومی لبه های قالب رو
به بیرون بکشید تا ژله از ته قالب جدا بشه.
معمولاً اینجور وقتا ژله به راحتی جدا میشه ولی اگر جدا نشد
با خونسردی ژله رو عمودی بگیرید تا هوا پشتش بره و به راحتی دربیاد.
این مرحله حساسیه و نتیجه نهایی کارتون رو نشون میده،
پس صبر و حوصله داشته باشید و با آرامش ژله رو برگردونید.
برای درست کردن ژله چهار مدل قالب وجود داره:
قالب های فلزی، پلاستیکی و سیلیکونی و ظروف پیرکس
بهترین قالب برای ژله، قالب های پلاستیکی هستند که ژله راحت میبنده و راحت هم جدا میشه،
و بدترین قالب ژله هم سیلیکونی ها هستند چون، برای اینکه طرح ژله مون
تو این قالب ها بهم نخوره باید حتماً یک سینی زیرش بذارید و کلی دردسر داره!
اگر قالب تون پلاستیک یا سیلیکونی هست داخل رو خوب با روغن چرب کنید،
شکر بپاشید و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار بدید و سپس مایع ژله رو داخل بریزید
بعدش قالب های فلزی هستند که ژله خوب ازشون جدا میشه ولی دیر میبندن،
قبل از ریختن ژله در قالب فلزی،یک لایه نازک آب داخلش اسپری کنید و
به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فریزر قرار بدید بعد مایع ژله رو داخلش بریزید
اگر قالب تون ظروف پیرکس هستند فقط کافیه داخلش رو با آب مرطوب کنید یا کمی روغن بریزید
(داخل فریزر ندارید چون میشکنه) بعد مایع ژله رو داخل بریزید
نکته بعدی استفاده از میوه، بستنی و…در ژله است
نکته اول اینکه میوه های پردردسر مثل کیوی و نارنگی (میوه هایی که ترش هستند) رو کنار بذارید،
چون اینها آنزیم اسیدی دارند که باعث میشه ژله نبنده یا دیر ببنده
اگر اشتباهاً میوه هایی ریختید که ژله تون نبست، میتونید موادتون رو توی میکسر بریزید
و بعد یک تا دو قاشق پودر ژلاتین حل کنید و داخلش بریزید
اگر خواستید از شیر یا خامه یا بستنی در ژله توی استفاده کنید
حواستون باشه هم دما باشند تا نبره،
فقط هم از شیر پاکتی استفاده کنید، میتونید از شب قبل بذارید
توی دمای محیط که کاملاً با ژله هم دما بشه
وگرنه شک نکنید که میبره و دون دون میشه (خراب نمیشه اما زشت میشه)
اگر خامه اضافه کردید حتماً قبلش خوب هم بزنید و بعد به ژله تون اضافه کنید
اگر بستنی خواستید به ژله تون اضافه کنید چند دقیقه قبل
از یخچال دربیارید و خوب بزنید تا یک دست بشه
البته بستنی رو بیشتر برای ژله رولی استفاده کنید چون دولایه و زیبا میشه
البته درست کردن ژله به همین سادگی هم نیست،
اگر میخواهید همه تکنیک های ژله های تزریقی را یاد بگیرید
آموزش ژله تزریقی از مبتدی تا پیشرفته را ببینید
آموزش کامل ژله های تزریقی با ابزار ساده