صفحه اصلی / ایده های پولساز / این شغل های روستایی شما را میلیونر میکند

این شغل های روستایی شما را میلیونر میکند

این شغل های روستایی شما را میلیونر میکند…اینها ایده های ناب روستایی هستند که چند برابر یک کارمند اداری در یک شهر بزرگ برای شما درآمد خواهند داشت…

سلام. وقتتون بخیر. تو این پست میخوایم ۱۰ تا شغل پر درآمد روستایی معرفی کنیم.

……………………….

برای دیدن ایده های کسب درآمد خانگی مخصوص خانم های ایرانی

کانال یوتیوب زیر را با فیلترشکن ببینید

آموزش روبان دوزی از مبتدی تا پیشرفته

ایده های کسب درآمد خانگی مخصوص خانم های ایرانی

……………………….

برخلاف باور مردم، روستاها و شهرهای کوچیک، پتانسیل بالایی برای کسب درآمدهای بالا دارند. شهرهای کوچیک و روستاها مشکل ترافیک و آلودگی هوا و رقابتِ شدیدِ افراد رو برای گرفتنِ مشاغلِ پردرآمد ندارند. و خوشا به سعادت اونایی که تو یک شهر یا روستای خوش آب و هوا و خلوت زندگی میکنند و درآمد بالایی هم دارند.

راستی شغل آخری که معرفی میکنم از بقیه شغل های روستایی پولسازتره…و درآمد چند صد میلیونی براتون داره اونم دقیقا داخل محیط روستا و بدون هیچ سرمایه ای… پس اصلا از دستش ندید…

شغل شماره ۱: 

تجارت گل یا گل فروشی، شغلی است که در روستاها به شدت درآمد زاست به شرط اینکه مشتری های خود را در شهرهای اطراف پیدا کنید. در روستا به خاطر اینکه زمین های کشاورزی ارزان قیمتی پیدا میکنید، میتوانید با هزینه اندکی گل های زینتی پرورش دهید. و با قیمت بالایی، هر یک عدد شاخه گل را بفروشید. در سال ۱۴۰۲، قیمت یک عدد شاخه گل رز هلندی، در گل فروشی ها، بالای ۵۰ هزار تومان است. با کاشت بذر گلهای صادراتی میتوانید تجارت پر سودی را در روستاها شروع کنید.

به غیر از این، اگر ساکن روستا هستید می‌توانید به صورت یک واسطه عمل کنید و با خرید گل از کشاورزان و فروش آن در شهر به گل فروشی‌ها، سود خوبی را کسب کنید.

کاشت گیاهان دارویی گران قیمت مثل بابونه، اسطوخودوس و مریم گلی، به همراه تجارت گلهای زینتی یک شغل به شدت درآمدزا در روستاهاست. مثلا در حال حاضر یعنی سال ۱۴۰۲ هر کیلو گیاه خشک شده اسطوخودوس، بالای ۵۰۰ هزار تومان خریداری می شود.

شغل شماره ۲:

راه ‌اندازی کارخانه تولید آب معدنی، برای روستاهایی که چشمه آب طبیعی دارند، نوید یک درآمد طلایی را میدهد. این نوع کسب و کار به یک سرمایه گذاری متوسط نیاز دارد اما در عوض بازگشت سرمایه خوبی در آن‌ وجود دارد.

شما می‌توانید با ثبت یک شرکت در زمینه تولید آب معدنی فعالیت کنید.  آب معدنی محصولی است که همیشه متقاضی داشته و بازار خودش را دارد و اگر به این سمت کشیده شوید، دیگر نگران فروش محصول و بازار آن نخواهید بود. چون تعداد زیادی از شهرهای ایران هنوز آب لوله کشی شیرین ندارد و آب سالم هم مثل غذا همیشه مورد نیاز همه بوده و هست.

شغل شماره ۳:

یکی از شغل های زود بازده در روستاها، از آنجا که کشاورزی به عنوان یکی از مشاغل اصلی مناطق روستایی است، فروشگاه بذر و کود شیمیایی برای کشاورزی و باغداری ست…..همچنین مرکز تعمیر و سرویس ماشین‌های کشاورزی، مرکز خرید و فروش و صادرات محصولات کشاورزی هم جزء مشاغل پردرآمد روستایی محسوب میشه. در چنین مشاغلی به سرعت اسم درمی آورید و حتی از روستاهای اطراف هم، بدون هیچ تبلیغی به شما مراجعه میکنند.

شغل شماره ۴:

محیط‌های روستایی و شهرهای کوچک فضای خوبی برای پرورش انواع حیوانات دارد. پرورش ماهی چند سالی است که در محیط های روستایی جا افتاده و دولت حمایت های خوبی از این مشاغل میکند. پرورش ماهی نیاز به محیط بزرگی دارد، از آنجا که هزینه زمین در روستاها کمتر است و همچنین نیروی کار ارزان تری دارد، روستاها بهترین گزینه برای راه اندازی استخرهای پرورش ماهی هستند. شما میتوانید در روستاها، علاوه برماهی گوشتی، ماهی های زینتی هم پرورش دهید.

شغل شماره ۵:

علاوه بر پرورش ماهی، شغلِ دیگری که می‌تواند شما را در محیط‌ های کوچک روستایی به درآمد بالایی برساند مرغداری است. کسانی که مرغداری را به عنوان شغل خود انتخاب می‌کنند، میتوانند پرورش بلدرچین، کبک، مرغ عشق و سایر پرنده های زینتی را هم انجام دهند. تا علاوه بر فروش گوشت و تخم مرغ، فروش پرندگان زینتی هم داشته باشند.

محیط روستا این امکان را به شما میدهد که مکانِ بزرگی در اختیار داشته باشید و هیچ نگرانی از بابت اجاره بالا نداشته باشید…. نیروهای کار شما در روستا ارزان قیمت هستند و دستمزد کارگری که در شهر، ایکس ریال حقوق میگیرد در روستا تا یک پنجم مبلغ قابل کاهش است. چون هزینه زندگی در روستاها کمتر است… همچنین اگر شغل تون آلودگی صوتی و محیطی مثل پرورش مرغ و پرنده داشته باشه، اولا پیدا کردن فضایی که مناسب اینکار باشه سخته و دوماً در صورتی که مکان پیدا کنید، اعتراض همسایه ها و ماموران بهداشت و کلی موضوعات دیگه که مخصوص شهرهای بزرگه، براتون به وجود میاد. پس روستاها بهترین گزینه برای این مدل مشاغل هستند.

این شغل های روستایی شما را میلیونر میکند

شغل شماره ۶:

سوپرمارکت و فروشگاه مواد غذایی جزو اولین ایده‌هایی است که در روستاها و شهرهای کوچک به ذهن میرسه. این شغل نیاز به سرمایه و تخصص زیادی نداشته و در عوض می‌تواند درآمد خوبی را برایتان داشته باشد. چون هرچقدر هم یک روستا کوچک باشد، هرچقدر هم وضعیت اقتصادی مردم بد باشد، اما باز هم نمی‌توان مردم را از خورد و خوراک دریغ کرد.

در شهرها و روستاهای کوچک،  می‌توانید با خانم های خانه دار، قرار داد ببندید و از محصولات آن‌ها در فروشگاه خود استفاده کنید.مثل ترشی، لواشک، مربا، خیارشور، ماست و کره….این مغازه ها محلی هستند و بگیر و ببندِ ماموران بهداشتِ شهرهای بزرگ را ندارند. راستی شغل آخری که معرفی میکنم میتونه تو رو به درآمد چند صد میلیونی برسونه پس اصلا از دستش نده…

شغل شماره ۷:

در روزهای تعطیلِ سال و ماه‌های تابستانی، افراد زیادی از شهرهای بزرگ و پرجمعیت به شهرها و روستاهای کوچک مسافرت می‌کنند. این مناطق به خاطر آب و هوای خوبی که دارند، نظر بسیاری از شهروندانی را که در شهرهای بزرگ و آلوده زندگی میکنند، جلب میکنند. یکی از مشاغلی که مطمئناً درروستاهای توریست پذیر، جواب می‌دهد، افتتاح رستوران در مناطق تفریحی یا جاده‌های بین راهی است. این ایده در شهرهای کوچک و روستاهای محلی به راحتی قابل اجرا است و برای شروع آن نیازی به سرمایه زیادی ندارید… چون هزینه مکان و نیروی کار در روستاها کم است.

شما می‌توانید با ارائه غذاهای محلی و خانگی به مسافران، سود بیشتری کسب کنید.

شغل شماره ۸:

شغل دام‌ پروری  یک کسب و کار پر سود و موفق در مناطق روستایی و شهرهای کوچک است. دام‌هایی مانند گاو، شتر، گوسفند ،علاوه بر گوشت، محصولاتی مثل پشم و چرم، شیر و لبنیات و کود حیوانی هم دارند که جمع این موارد می‌تواند سود قابل توجهی را برایتان داشته باشد. دوستان این مورد چون خیلی بدیهی بود زیاد بهش نپرداختیم.

ولی قطعا یکی از شغل های پردرآمد روستایی محسوب میشود به شرط اینکه دامداری را به صورت صنعتی و مکانیزه اداره کنید نه با روش های سنتی و قدیمی.

شغل شماره ۹:

بسیاری از افرادی که در شهرهای بزرگ زندگی می‌کنند، علاقه زیادی به مهارت‌هایی دارند که در روستاها و شهرهای کوچک به آن‌ها پرداخته می‌شود.اگر از ساکنین این مناطق هستید، می‌توانید با برگزاری کلاس‌های آموزش مهارتی به سود خیلی خوبی دست پیدا کنید. این ایده یکی از گزینه‌های پرسود در کسب و کار روستایی محسوب می‌شود که نیاز به سرمایه کمی دارد.

شما در این کلاس‌ها می‌توانید مهارت‌هایی مثل صنایع دستی، آموزش‌های مربوط به آشپزی محلی مانند ترشی، کشاورزی و باغداری، دامداری و پرورش طیور و … را آموزش دهید و در ازای آن هزینه‌ای تحت عنوان شهریه از هنرجوها دریافت کنید.

مثلا کلاس های آموزش قالی بافی سنتی برگزار کنید. و حتی پا را فراتر بگذارید و این آموزش ها را به صورت فیلم و یک دوره آموزشی ضبط کنید و فیلم موجود را به صدها نفر در فضای مجازی بفروشید.اگرتدریس شما در این کلاس‌های مجازی خوب باشد، میتونید درآمد بالایی را با سرمایه کم به دست بیاورید.

شغل شماره ۱۰:

این شغل روستایی نیاز به یک ریال سرمایه نداره ولی میتونه شما رو به درآمد چند صد میلیونی در روستاها برسونه… پس خوب بهش توجه کنید….افرادی که در مناطق روستایی زندگی میکنند یک فرصت طلایی دارند که هنوز در ایران اشباع نشده و زحمت کمتری نسبت به بقیه مشاغل قبلی داره…

 برای استفاده از این فرصت طلایی، باید با همان موبایلی که در دست دارید، از زندگی روستایی فیلمبرداری کنید… این فیلم برداری باید دقیقا از همون زندگی روزمره روستایی باشه: مثل نان پختن، چیدن میوه از درخت، پختن غذاهای محلی، درست کردن صنایع دستی مثل گلیم بافی، جاروبافی، و هر کار روزمره ای که در روستاها انجام میشه…

بعد این فیلم ها رو در یوتیوب بذارید و دلاری ازش کسب درآمد کنید. اگر میخواید از این کار به درآمدهای چند صد میلیونی برسید چند تا نکته رو باید رعایت کنید: نکته اول: حتما ویدئوهاتون رو با تایتل و دیسکریپشن انگلیسی منتشر کنید که بقیه کشورهای دنیا هم بازدیدکننده بگیرید….. نکته دوم: انتشار ویدئو باید منظم و روزانه باشه که بازدیدهای میلیونی بگیرید….نکته سوم: حتما یوتیوب رو آموزش ببینید که نکات سئو و تگ گذاری رو رعایت کنید…

دوستان شما با انتشار همین فیلم های ساده از محیط های روستایی میتونید به بازدیدهای میلیونی و درآمدهای چند صد میلیونی برسید…. همین الان به زبان انگلیسی (زندگی روستایی) رو در یوتیوب سرچ کنید، میبینید که این موضوع در یوتیوب چقدر بازدیدکننده میلیونی داره ولی هنوز در ایران افراد انگشت شماری این کار رو شروع کردند…

داخل پرانتز اینو بگم که برای نقد کردن درآمد یوتیوب در خاک ایران میتونید از شرکت های واسطه استفاده کنید. کافیه در گوگل سرچ کنید (نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران) براتون کلی شرکت واسطه میاره که با درصدهای کم این کار رو براتون انجام میدن…

دوستان اینم توجه کنید که هر موضوعی در یوتیوب جواب نمیده و بازدیدهای میلیونی نمیگیره ولی موضوع (زندگی روستایی) فعلا استثناست (در سال ۱۴۰۲) و داره خیلی خوب جواب میده شاید این موضوع برای سه الی چهار سال دیگه مناسب نباشه چون سلیقه مردم به طرف موضوعات دیگه ای بره ولی الان در حال حاضر یک فرصته…

ایران مناطق روستایی قشنگی داره که میتونید از این ظرفیت استفاده کنید و فقط با یک گوشی موبایل و بدون سرمایه و زحمت زیاد ازاین سفره ای که فعلاً پهن شده سهم تون رو بردارید….

دوستان این شغل های روستایی شما را میلیونر میکند اگر شروع شان کنید

شما چه راههایی برای کسب درآمد از روستاها میشناسید؟ برامون کامنت کنید.

……………………….

برای دیدن ایده های کسب درآمد خانگی مخصوص خانم های ایرانی

کانال یوتیوب زیر را با فیلترشکن ببینید

آموزش روبان دوزی از مبتدی تا پیشرفته

ایده های کسب درآمد خانگی مخصوص خانم های ایرانی

……………………….

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی تلگرام