صفحه اصلی / آموزش رایگان / آموزش کالباس با ژلاتین خانگی: دستورالعمل ساده و خوشمزه

آموزش کالباس با ژلاتین خانگی: دستورالعمل ساده و خوشمزه

آموزش کالباس با ژلاتین خانگی: دستورالعمل ساده و خوشمزه

سلام دوستان گرامی! 🍖👩‍🍳 امروز قراره با هم یاد بگیریم چطور یک کالباس با ژلاتین خانگی خوشمزه درست کنیم. این مدل کالباس به دلیل استفاده از ژلاتین در ترکیب مواد، باعث می‌شود کالباس شما هم از نظر طعم و هم از نظر بافت بسیار خوشایند و لطیف بشه.

اگر همیشه به دنبال یک دستور ساده و سریع برای تهیه کالباس خانگی بودید، این مقاله مخصوص شماست.

لوازم مورد نیاز برای تهیه کالباس با ژلاتین

قبل از شروع، برای اینکه همه چیز رو طبق برنامه پیش ببریم، نیاز داریم به برخی لوازم خاص. آماده‌اید؟ 😁

  • فر یا بخارپز: برای پخت کالباس.
  • پوست کالباس: اینجا می‌خواهیم کالباس رو مثل کالباس‌های بازاری بسته‌بندی کنیم.
  • چرخ گوشت: برای چرخ کردن گوشت و مواد.
  • ظرف مخلوط کردن مواد: برای ترکیب مواد به خوبی.
  • ژلاتین: این ماده جادویی باعث میشه کالباس شما مثل کالباس‌های بازاری با بافتی نرم و لذیذ بشه.
  • سیم یا نخ مخصوص: برای محکم کردن پوست کالباس.

دوره آموزش سوسیس و کالباس

آموزش (صفر تا صد سوسیس و کالباس خانگی) با فیلم فارسی و رفع اشکال مربی

آموزش دکوپاژ از مبتدی تا پیشرفته

آموزش صفر تا صد سوسیس و کالباس خانگی

برای دریافت توضیحات و نمونه آموزش به شماره یا آیدی تلگرام زیر پیام دهید:

۰۹۰۱۴۸۲۹۵۰۴

emrozsalam@

یا در کانال تلگرام ما عضو شوید:

ورود به کانال تلگرام 

آموزش در یک کانال خصوصی تلگرام یا ایتا می باشد

دوره آموزش سوسیس و کالباس

۴ مدل کالباس با ژلاتین و دستور تهیه هرکدام

حالا که لوازم رو آماده کردید، بیاید سراغ دستورهای مختلف کالباس با ژلاتین. می‌خواهیم با هم یاد بگیریم چطور ۴ مدل کالباس با ژلاتین رو تهیه کنیم. 🤩

۱٫ کالباس گوشت با ژلاتین

مواد مورد نیاز:

  • ۵۰۰ گرم گوشت گوسفند یا گاو
  • ۱۰۰ گرم چربی گوشت
  • ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین پودری
  • ۱ پیاز متوسط رنده شده
  • ۲ حبه سیر رنده شده
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۱ قاشق چایخوری پاپریکا
  • نمک به مقدار لازم
  • پوست کالباس

طرز تهیه:

  1. گوشت و چربی را با چرخ گوشت خوب چرخ کنید.
  2. ژلاتین را در آب سرد حل کرده و به مواد گوشت اضافه کنید.
  3. پیاز، سیر، ادویه‌ها و نمک را به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید.
  4. مواد را داخل پوست کالباس بریزید و با نخ محکم کنید.
  5. در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.

۲٫ کالباس مرغ با ژلاتین

مواد مورد نیاز:

  • ۵۰۰ گرم سینه مرغ
  • ۱ عدد هویج رنده شده
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر آویشن
  • ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین پودری
  • ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • نمک به مقدار لازم
  • پوست کالباس

طرز تهیه:

  1. سینه مرغ را چرخ کنید.
  2. ژلاتین را در آب سرد حل کرده و به مواد اضافه کنید.
  3. هویج رنده شده، ادویه‌ها و نمک را اضافه کرده و خوب ورز دهید.
  4. مواد را داخل پوست کالباس بریزید و محکم کنید.
  5. در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

۳٫ کالباس با ژلاتین و پنیر

مواد مورد نیاز:

  • ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
  • ۱ قاشق چایخوری پودر خردل
  • ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین پودری
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • نمک به مقدار لازم
  • پوست کالباس

طرز تهیه:

  1. گوشت چرخ کرده را با پنیر پیتزا و ژلاتین مخلوط کنید.
  2. ادویه‌ها و نمک را اضافه کرده و خوب ورز دهید.
  3. مواد را در پوست کالباس بریزید و محکم کنید.
  4. در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.

۴٫ کالباس با ژلاتین و سبزیجات

مواد مورد نیاز:

  • ۲۰۰ گرم قارچ
  • ۱ عدد هویج رنده شده
  • ۵۰ گرم کدو
  • ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین پودری
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • نمک به مقدار لازم
  • پوست کالباس

طرز تهیه:

  1. تمام سبزیجات را ریز خرد کنید.
  2. ژلاتین را در آب سرد حل کرده و به سبزیجات اضافه کنید.
  3. ادویه‌ها و نمک را به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید.
  4. مواد را در پوست کالباس بریزید و محکم کنید.
  5. در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

دوره آموزش سوسیس و کالباس

نکات بهداشتی هنگام تهیه کالباس با ژلاتین

سلامت کالباس شما وابسته به رعایت نکات بهداشتی است. پس همیشه به این نکات توجه کنید:
دست‌هایتان را تمیز نگه دارید: پیش از شروع کار و در حین تهیه کالباس، دست‌هایتان را به دقت بشویید.

از گوشت تازه استفاده کنید: حتما از گوشت تازه برای تهیه کالباس استفاده کنید تا کیفیت کالباس تضمین بشه.

ظروف و ابزارها را ضدعفونی کنید: ابزارهایی مثل چرخ گوشت و مخلوط‌کن رو همیشه ضدعفونی کنید.

به دمای پخت دقت کنید: کالباس باید در دمای مناسب پخته بشه تا از خطرات بهداشتی جلوگیری بشه.

بایدها و نبایدها در تهیه کالباس با ژلاتین

بایدها:

  • از ژلاتین با کیفیت استفاده کنید تا بافت کالباس شما خوب بشه.
  • مواد را خوب ورز دهید تا همه چیز به خوبی با هم ترکیب بشه.
  • از ادویه‌های تازه و طبیعی استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشید.

نبایدها:

  • از گوشت‌های فاسد یا کهنه استفاده نکنید.
  • کالباس را بیش از حد در فر نپزید تا خشک نشود.
  • از پوست‌های کالباس غیر بهداشتی استفاده نکنید.

بسته‌بندی کالباس با ژلاتین خانگی

برای اینکه کالباس شما شبیه کالباس‌های بازاری بشه، باید از پوست کالباس با کیفیت استفاده کنید. همچنین، برای بسته‌بندی، می‌توانید از فویل آلومینیومی استفاده کنید. این کار به حفظ طراوت و طعم کالباس کمک زیادی می‌کند.

اگر می‌خواهید کالباس خانگی شما مثل کالباس‌های بازاری خوش ظاهر بشه، بهتره از نخ مخصوص بسته‌بندی استفاده کنید تا کالباس شما ظاهری مرتب و جذاب داشته باشه. 😋

جمع‌بندی

امروز یاد گرفتیم که چطور کالباس با ژلاتین خانگی درست کنیم و با ۴ مدل مختلف از این غذای خوشمزه آشنا شدیم.

این دستورهای ساده و لذیذ به شما کمک می‌کنه که کالباس خانگی با کیفیتی عالی درست کنید. به یاد داشته باشید که رعایت نکات بهداشتی و استفاده از مواد تازه و باکیفیت برای تهیه کالباس خیلی مهمه. امیدوارم این مقاله براتون مفید بوده باشه و بتونید کالباس‌های خوشمزه و سالمی درست کنید! 🧑‍🍳🍴

اگر سوالی داشتید یا تجربه‌ای در این زمینه داشتید، خوشحال می‌شم با من به اشتراک بذارید. 😁

……………………………………….

 

آموزش (صفر تا صد سوسیس و کالباس خانگی) با فیلم فارسی و رفع اشکال مربی

آموزش دکوپاژ از مبتدی تا پیشرفته

آموزش صفر تا صد سوسیس و کالباس خانگی

برای دریافت توضیحات و نمونه آموزش به شماره یا آیدی تلگرام زیر پیام دهید:

۰۹۰۱۴۸۲۹۵۰۴

emrozsalam@

یا در کانال تلگرام ما عضو شوید:

ورود به کانال تلگرام 

آموزش در یک کانال خصوصی تلگرام یا ایتا می باشد

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی تلگرام